DJ Mister Jones
Voor een TOP feest! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactinformatie

06-337 686 06

 

info@misterjones.nl

 

 

Apeldoorn

verjaardag

Home > verjaardag

Huur een DJ voor je verjaardag!

Ik ben dé verjaardags DJ en ik verzorg graag de perfecte muziek voor jouw speciale dag. Of het nu gaat om een groot feest of een intieme bijeenkomst, ik zorg ervoor dat het een zorgeloze en feestelijke dag wordt.

Als professionele verjaardags DJ zorg ik voor de beste dansnummers, professioneel geluid en een strakke lichtshow. Van tevoren stem ik af wat jouw muzikale wensen zijn en pas ik dit aan op de mogelijkheden van de locatie. Zo weet je zeker dat het feest perfect verloopt en dat iedereen kan genieten van de muziek.

Ik begin rustig met de juiste achtergrondmuziek, zodat iedereen lekker bij kan praten en een drankje kan nemen. Daarna ga ik over op dansmuziek, met mijn oneindige collectie aan de beste nummers. Zo bouw ik het tempo op en zorg ik ervoor dat het dak eraf gaat!

Dus als je op zoek bent naar de perfecte verjaardags DJ die ervoor zorgt dat jouw feest onvergetelijk wordt, dan ben ik de juiste keuze. Neem gerust contact met mij op en dan bespreken we samen alle mogelijkheden voor jouw verjaardagsfeest.

Bel me terug
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Ons doel is om jou en je gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. Kies voor de Verjaardags DJ en maak je verjaardagsfeest zonder zorgen!.

Een topfeest begint bij DJ Mister Jones! 06-33768606