DJ Mister Jones
Voor een TOP feest! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactinformatie

06-337 686 06

 

info@misterjones.nl

 

 

Apeldoorn

bruiloftsfeest

Home > bruiloft

Voor een geslaagde bruilofsfeest!

Als DJ gespecialiseerd in het verzorgen van trouwfeesten, ben ik de perfecte keuze voor jullie grote dag. Met mijn jarenlange ervaring in het vak, bied ik een kwalitatieve en betaalbare drive-in show met een professionele uitstraling.

Ik begrijp als geen ander hoe belangrijk deze dag voor jullie is en daarom staat persoonlijk contact centraal tijdens de voorbereiding van jullie huwelijksfeest. Ik ga graag met jullie in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden en wensen, en om vervolgens een offerte op maat op te stellen. Zo weten jullie van tevoren wat jullie kunnen verwachten en kunnen jullie zorgeloos genieten van jullie grote dag.

Ik ben flexibel en kan mij aanpassen aan de sfeer van de locatie en de muzikale voorkeuren van jullie en jullie gasten. Ik zorg voor een gepaste en feestelijke sfeer gedurende de hele avond en zorg dat iedereen op de dansvloer staat.

Uw wensenlijst

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken heb ik een wensenlijst samengesteld waarop jullie zelf de feestavond kunnen inplannen.

Bel me terug
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Kortom, als jullie op zoek zijn naar een DJ die jullie trouwfeest tot in de puntjes verzorgt, dan ben ik de juiste keuze. Laten we samen kijken naar de mogelijkheden en jullie droomfeest werkelijkheid maken!

Een topfeest begint bij DJ Mister Jones! 06-33768606