DJ Mister Jones
Voor een TOP feest! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactinformatie

06-337 686 06

 

info@misterjones.nl

 

 

Apeldoorn

feest-dj

Home > feest-dj

Altijd een topfeest met DJ Mister Jones!

Ik ben DJ Mister Jones en ik geloof dat ik de perfecte DJ ben voor elk feest. Met mijn jarenlange ervaring, goede muziek en top-notch performance zorg ik ervoor dat elk feest een onvergetelijke avond wordt. Of je nu een klein of groot feest geeft, ik pas mijn apparatuur aan de grootte van de zaal en het aantal mensen. Zo kan ik al draaien voor slechts 10 personen, maar kan ik ook een zaal tot wel 2500 mensen voorzien van een perfect geluid.

Bij mij staat persoonlijk contact centraal. Ik ga graag met jullie in gesprek om de mogelijkheden en wensen te bespreken en een offerte op maat op te stellen. Als jullie kiezen voor mij als jullie DJ, plan ik zelfs een tweede gesprek voorafgaand aan het feest om alles tot in de puntjes door te spreken. Ik vind het belangrijk dat ik weet wat jullie verwachten en dat ik mijn optreden daarop kan afstemmen. Dus als je een DJ zoekt die voor een geweldig feest zorgt, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Bel me terug
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Er wordt niets aan het toeval overgelaten zodat jullie onbezorgd kunnen genieten van jullie perfecte feest! Aarzel niet en neem nu contact met mij op om een vrijblijvend gesprek te plannen.

Een topfeest begint bij DJ Mister Jones! 06-33768606