DJ Mister Jones
Voor een TOP feest! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactinformatie

06-337 686 06

 

info@misterjones.nl

 

 

Apeldoorn

bedrijfsfeest

Home > bedrijfsfeest

DJ Mister Jones zorgt voor een onvergetelijk bedrijfsfeest!

Ik ben DJ Mister Jones en ik zorg voor een onvergetelijk bedrijfsfeest! Met mijn kwalitatieve en betaalbare drive-in show en professionele uitstraling maak ik van jullie feest een succes. Van de perfecte geluidsinstallatie tot een spectaculaire lichtshow, ik regel alles tot in de puntjes.

Tijdens de voorbereiding van het bedrijfsfeest staat persoonlijk contact bij mij centraal. Ik vind het belangrijk om met jullie in gesprek te gaan om te kijken naar de mogelijkheden en wensen, zodat ik een offerte op maat kan maken. Als jullie voor mij als jullie DJ kiezen, plan ik een tweede gesprek voorafgaand aan het feest om alles tot in detail door te spreken. Zo laat ik niets aan het toeval over en zorg ik ervoor dat jullie bedrijfsfeest vlekkeloos verloopt.

Met mijn jarenlange ervaring weet ik precies hoe ik de juiste sfeer kan creëren op jullie bedrijfsfeest. Of jullie nu rustige achtergrondmuziek willen tijdens het netwerken of de nieuwste hits en klassiekers om op te dansen, ik heb het allemaal in huis. Ik houd daarbij rekening met jullie wensen en de sfeer die jullie willen uitstralen. Met mij als jullie DJ kunnen jullie zorgeloos genieten van een fantastisch bedrijfsfeest waar nog lang over nagepraat zal worden!

Bel me terug
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Maak jullie bedrijfsfeest onvergetelijk met DJ Mister Jones. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek de mogelijkheden voor jullie speciale dag!

Een topfeest begint bij DJ Mister Jones! 06-33768606