DJ Mister Jones
Voor een TOP feest! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactinformatie

06-337 686 06

 

info@misterjones.nl

 

 

Apeldoorn

wie ben ik?

Home > over mij

Over DJ Mister Jones

DJ Mister Jones: Onvergetelijke Feestvibes!

De avond begon kalm met zachte, sfeervolle achtergrondmuziek terwijl de eerste gasten binnenstroomden. Van een afstandje, op een verhoogd podium, stond een gestalte met een opvallende gouden koptelefoon, zijn handen dansend over een uitgebreid paneel met knoppen en schuiven. Op zijn DJ-booth prijkte met fonkelende letters: “DJ Mister Jones”.

Naarmate de avond vorderde, voelde DJ Mister Jones feilloos aan wanneer hij het tempo moest opvoeren. Met zijn professionele apparatuur wist hij elke track naadloos in elkaar over te laten lopen, waardoor de dansvloer nooit leeg was. De bas dreunde door de ruimte, lichten flitsten op de maat van de muziek, en de energie van het publiek bereikte ongekende hoogtes.

Het was duidelijk: dit was geen gewoon feestje. Dit was een feestje dat geboost werd door de ongeëvenaarde skills van DJ Mister Jones. Van jong tot oud, iedereen werd meegenomen in zijn muzikale reis. Van top 40-hits tot de gouden oldies en van zwoele latin ritmes tot opzwepende techno beats – DJ Mister Jones had het allemaal in zijn repertoire.

En het beste van alles? Dit topfeest was voor iedereen betaalbaar. Voor slechts €395 boekte je niet alleen een DJ, maar een hele avondentertainment. Velen waren verbaasd toen ze de prijs hoorden; zo’n professionele show voor zo’n scherpe prijs was ongekend.

Tijdens de avond spraken diverse feestgangers hun waardering uit voor DJ Mister Jones. “Dit is het beste feestje waar ik in jaren ben geweest!” riep een enthousiaste feestganger terwijl hij een slok nam van zijn drankje. Een ander voegde toe: “Ik kan niet geloven dat dit allemaal maar €395 heeft gekost. Wat een koopje!”

Naarmate de nacht vorderde, veranderde de muziek in rustigere tonen, waardoor de gasten even konden bijkomen en genieten van een late-night snack en een goed gesprek.

Tegen het einde van de avond had DJ Mister Jones nog een verrassing in petto: een speciale remix van enkele van de grootste hits van het jaar. De gasten gingen uit hun dak en vroegen meerdere keren om een toegift.

DJ Mister Jones bewees die avond dat hij de perfecte keuze was voor ieder feestje, het hele jaar door. Met zijn professionele apparatuur, brede muziekkennis en betaalbare prijs was hij de droom van elke feestorganisator.

Dus, als je op zoek bent naar de perfecte DJ voor jouw volgende evenement, denk dan aan DJ Mister Jones. Hij zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke ervaring die je portemonnee niet breekt!

Beleef een topfeest!

Al vanaf 395 euro voor 4 uur draaien

Online boeken

Na ontvangst van dit formulier neem ik contact met u op om alles door te spreken.  Zoals locatie en de gewenste muziek. 
U kunt me ook telefonisch bereiken op 0633768606

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Gewenste datum

Een topfeest begint bij DJ Mister Jones! 06-337 686 06