DJ Mister Jones
Voor een TOP feest! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactinformatie

06-337 686 06

 

info@misterjones.nl

 

 

Apeldoorn

Huis- of tuinfeestje

Home > tuinfeestje

Altijd een topfeest met DJ Mister Jones!

Ik ben DJ Mister Jones, dé specialist in het verzorgen van feesten. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, bruiloft of een andere speciale gelegenheid, ik zorg voor de perfecte sfeer op jouw feest. Met mijn kwalitatieve en betaalbare drive-in show en professionele uitstraling, maak ik jouw feest onvergetelijk.

Voor mij staat persoonlijk contact tijdens de voorbereiding van jullie feest centraal. Ik vind het belangrijk om met jullie in gesprek te gaan om te kijken naar de mogelijkheden en wensen, zodat ik een offerte op maat kan maken. Kiezen jullie voor mij als jullie DJ, dan plan ik een tweede gesprek voorafgaand aan het feest om alles tot in detail door te spreken. Zo laat ik niets aan het toeval over en zorg ik ervoor dat jullie feest vlekkeloos verloopt.

Met mijn jarenlange ervaring weet ik precies hoe ik de juiste sfeer kan creëren op jouw feest. Mijn uitgebreide muziekcollectie en professionele apparatuur zorgen voor een onvergetelijke avond. Of je nu rustige achtergrondmuziek wilt of de nieuwste hits en klassiekers, ik heb het allemaal in huis. Kortom, met mij als jouw DJ wordt jouw feest gegarandeerd een succes!

Bel me terug
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Maak jouw feest compleet met DJ Mister Jones. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek de mogelijkheden voor jouw speciale dag!

Een topfeest begint bij DJ Mister Jones! 06-33768606