Dé verjaardags DJ

Tijd voor een feest!, kies voor een spetterende verjaardagsfeest.
DJ Mister Jones staat garant voor een onvergetelijke verjaardag

Een verjaardagsfeest zonder zorgen met de Verjaardags DJ!

Je verjaardag moet goed gevierd worden met een Verjaardags DJ. Je zoekt iemand die de muziek perfect kan verzorgen en die precies past bij je muziekale wensen. Dj Mister Jones staat garant voor een spetterend verjaardagsfeest

De verjaardags DJ voor je feest!

Wij zorgen voor een professionele verjaardagsfeest, de beste dansnummers, professioneel geluid en een strakke lichtshow. Vooraf stemmen we precies af wat je wensen zijn, aangepast op de mogelijkheden van de locatie. 

Muzikale opbouw

Je gasten hebben elkaar al een tijdje niet gezien en ze willen je feliciteren. Wij bouwen het tempo rustig op met in beginsel de juiste achtergrondmuziek. Iedereen neemt een drankje en praat lekker bij, wij creëren een gezellige sfeer. Zodra de eerste mensen beginnen te bewegen, gaat de verjaardags DJ over op dansmuziek. Met onze oneindige collectie aan de beste dansnummers beginnen we aan een prachtige avond. Ons doel een onvergetelijk feest te verzorgen. Het dak mag eraf!

Boeken

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer
Image

Reviews

Renate 

We hebben afgelopen zaterdag een top avond gehad! Dj Jones draaide de plaatjes leuk aan elkaar en voldeed ruimschoots aan onze verwachtingen. Gezien ook de lage prijs gaan wij in de toekomst zeker weer gebruik maken van zijn diensten. Bedankt!


Maus 

Mr Jones heeft afgelopen 30 mei voor de muzikale ondersteuning op m'n moeder haar 60 jarige verjaardag gezorgd. Wij hebben een geweldige avond gehad. Gemaakte afspraken zijn absoluut nagekomen. Niks op aan te merken. Nogmaals bedankt!!!

Image

Onze gegevens

Vliegenzwam 79
7324CA Apeldoorn
0633768606

© 2022 DJ Mister Jones, @Jones Productions | Website by Joomlaworks.nl