Huis- of tuinfeestje?

Je geeft een feest, kies voor een spetterende feest
DJ Mister Jones staat garant voor een onvergetelijke feest.

DJ Mister Jones, gespecialiseerd in het verzorgen van feesten!


Je geeft zomaar een feest of je bent geslaagd! Deze bijzondere dag wil je graag tot een onvergetelijk dag laten zijn. @Jones Productions is een kwalitatieve en betaalbare drive-in show met een professionele uitstraling, die zorgt voor een onvergetelijk feest! Tijdens de voorbereiding van jullie feest staat persoonlijk contact centraal. Wij gaan graag een vrijblijvend gesprek aan om te kijken naar de mogelijkheden en wensen om vervolgens een offerte op te stellen. Kiezen jullie voor @Jones Productions? Dan plannen we een tweede gesprek voorafgaand aan het feest om alles door te spreken, zodat er niets aan het toeval wordt overgelaten! Neem gelijk contact op om een vrijblijvend gesprek te plannen.

Boeken

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer
Image

Reviews

Renate 

We hebben afgelopen zaterdag een top avond gehad! Dj Jones draaide de plaatjes leuk aan elkaar en voldeed ruimschoots aan onze verwachtingen. Gezien ook de lage prijs gaan wij in de toekomst zeker weer gebruik maken van zijn diensten. Bedankt!

 

van Loohuizen 

''Dankzij DJ Mister Jones een perfecte avond gehad! Ruim voor de afgesproken tijd was hij aanwezig om e.e.a. op te bouwen. De muziek varieerde van Salsa, tot club en 90's muziek. Dankzij de leuke muziek, de spetterende lichteffecten en het goede weer, was het een super geslaagd tuinfeest. Waarbij kwaliteit en prijsverhouding een echte aanrader zijn!''

Image

Onze gegevens

Vliegenzwam 79
7324CA Apeldoorn
0633768606

© 2022 DJ Mister Jones, @Jones Productions | Website by Joomlaworks.nl