Drive-in show

Wij draaien in heel Nederland (of daarbuiten).
@ Jones Productions staat garant voor een perfecte drive-in show

@ Jones DJ Productions Verhuur


Binnenkort iets te vieren? Een feest organiseren voor je bruiloft, verjaardag of jubileum? Of iets bijzonders doen voor uw medewerkers? Wat voor event je ook organiseert, je wilt dat je gasten hier nog lang over na kunnen praten. Wij helpen u graag om uw dromen en ambities te realiseren

Uw evenement 'zit' of 'staat' letterlijk bij de energie die de muziek uitstraalt. Dj Mister Jones zorgt altijd voor de perfecte muziek en de juiste sfeer, voor elk publiek en elk evenement.

Evenementen


Op zoek naar muziek voor een evenement? Gezelligheid in uw bruin café, de juiste sfeer tijdens een braderie, kermis of carnaval? Een open dag misschien of een familiedag? Maar ook voor sportieve, culturele, of muziek festivals. @Jones DJ Productions Verhuur met name DJ Mister Jones heeft een jarenlange ervaring en passie voor muziek en dat brengt ons in staat voor elk evenement de juiste show neer te zetten.

Het kiezen van de juiste (live) muziek voor uw evenement is een belangrijke stap. DJ Mister Jones bezorgt u en uw publiek een onvergetelijk evenement met de beste muziek. We maken er altijd weer een gezellig feestje van!  

Boeken

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer
Image
Image

Onze gegevens

Vliegenzwam 79
7324CA Apeldoorn
0633768606

© 2022 DJ Mister Jones, @Jones Productions | Website by Joomlaworks.nl