Een perfect trouwfeest!

Geweldig dat jullie gaan trouwen, kies voor een spetterende bruiloft.
DJ Mister Jones staat garant voor een onvergetelijke bruiloft

DJ Mister Jones, gespecialiseerd in het verzorgen van trouwfeesten!


Gefeliciteerd jullie gaan trouwen! Deze bijzondere dag wil je graag tot een onvergetelijk dag laten zijn. @Jones Productions is een kwalitatieve en betaalbare drive-in show met een professionele uitstraling, die zorgt voor een onvergetelijk trouwfeest! Tijdens de voorbereiding van jullie huwelijksfeest staat persoonlijk contact centraal. Wij gaan graag een vrijblijvend gesprek aan om te kijken naar de mogelijkheden en wensen om vervolgens een offerte op te stellen. Kiezen jullie voor @Jones Productions? Dan plannen we een tweede gesprek voorafgaand aan de bruiloft om alles door te spreken, zodat er niets aan het toeval wordt overgelaten! Neem gelijk contact op om een vrijblijvend gesprek te plannen.

U wensenlijst


Om het u zo makkelijk mogelijk te maken hebben we een wensenlijst samengesteld waarop jullie zelf de feestavond kunnen inplannen.

Boeken

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer
Image

Reviews

Familie Vermeer 

Afgelopen vrijdag heef Dj mister Jones op onze bruiloft de muziek verzorgt. Iedereen heeft genoten en waren ZEER ENTHOUSIAST!!!! Hij hield rekening met het publiek. Van jong tot oud en voelde precies aan wat voor muziek hij moet draaien. Hij had alles netjes voor elkaar van muziek tot geluid en verlichting! GEWELDIG GEDAAN!! En dat voor een zeer vriendelijke prijs!! Zeker een aanraden voor andere feestjes en bruiloften!! Wie weet tot de volgende keer. M.v.g familie Vermeer

 

Jiska Makkinga
 

Mister Jones was DJ op onze bruiloft eind mei. We hadden al een prachtige dag achter de rug en hebben een superfeest gehad. Ik heb de hele avond op de dansvloer gestaan dus dat zegt genoeg! Ook meerdere complimenten gehad over het geluidsniveau. Dat mensen achterin de zaal nog wel met elkaar konden kletsen maar dat je voorin wel op kon gaan in de muziek. Echt super! Bedankt voor de leuke avond en de afwisseling in muziek zodat er voor iedereen wat was!

Image

Onze gegevens

Vliegenzwam 79
7324CA Apeldoorn
0633768606

© 2022 DJ Mister Jones, @Jones Productions | Website by Joomlaworks.nl